"A hatéves unokám is élvezi a mérést a WIWE-val"

Pár évvel ezelőtt életkorunkból kifolyólag, illetve egészségünk pontos ismerete és megőrzése céljából vásároltunk egy WIWE készüléket.

Folyamatosan ellenőriztük egészségi állapotunkat anélkül, hogy ezzel terheltük volna a háziorvosunkat, illetve a praktikumát kihasználva átküldtük online az eredményeket az orvosunknak, és ez alapján a doktor úr érdemben tudott segítséget nyújtani.

A betegségünk folyamatos és pontos követésében, illetve az okok feltárásában majd a gyógyításban mind nekünk, mind az orvosunknak óriási segítséget jelent a WIWE.

Ezt erősítette meg a COVID járvány is, amikor az egész családot - mely három generáció – folyamatosan teszteltük a készülékkel. Értem ezalatt a 6 éves unokám, aki ráadásul élvezi a mérést és külön kéri azt, a lányom, a vejem, és jómagunk szív- illetve véroxigénszint ellenőrzését. Ráadásul mindenki a saját gépén – legyen az tablet vagy telefon – tudja tárolni a saját eredményeit.

A kis készülék számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik: kisméretű, hordozható szerkezet korrekt szerviztámogatással, telefonos és e-mailes ügyfélszolgálattal, nem elfelejtve a további fejlesztésekhez való hozzájutás lehetőségét!

KÖSZÖNJÜK!!!!

Elnézést most be kell fejeznem mert jött az unokám „Tati mérhetünk???? :))”

Nagy tisztelettel megköszönve:

Szabó József


Vissza