A TÖRTÉNTEK ALAPJÁN SOKAN MONDTÁK, HOGY MICSODA VÉLETLENNEK KÖSZÖNHETEM AZ ÉLETEM, DE SZERINTEM VÉLETLENEK NINCSENEK!

Mindenesetre a terheléses vizsgálat annyira jól sikerült, hogy azonnal vittek a műtőbe szívkoszorúér festésre, ahol kiderült, hogy súlyos nagyér betegségem van, így nem lehetséges a katéteres beavatkozás

Meine Geschichte
Kardiológusok ajánlásai (angol)

PDF megnyitás

Meine Geschichte
Marika Oszvald
Schauspielerin, Operettensängerin

"Ich liebe es, auf der Bühne zu spielen, und ich möchte es noch lange tun. Als ich von WIWE hörte, kaufte ich 4 davon für meine Familie!"

Meine Geschichte
Anna Péter
Mutter

"Ich hatte WIWE bestellt und es gelang mir innerhalb weniger Tage, die Symptome eines bestimmten Problems zu Hause zu "fangen". Ich bin gerade über einer Katheterablation. Die WIWE-Diagnose wurde zu 100% bestätigt!"

Meine Geschichte
Monika Beck
49-jährige Mutter, Amateursportlerin, Laufbotschafterin für Ungarn Herz

„Für mich ist dieses winzige Gerät fast so etwas wie ein Herzschrittmacher - ich habe es immer dabei und lebe damit.“

Meine Geschichte
WIWE test at Schön Klinik
Meine Geschichte
Dr. Boros Szilvia

"A wiwe készüléket 2015-óta alkalmazom a búvárorvosi alkalmassági vizsgálatok alatt. Én, mint búvárorvos szakmailag megbízhatónak és tökéletesen alkalmasnak tartom arra, hogy egy olyan koránt sem veszélytelen rekreációs sportág esetében, mint a búvárkodás, kiszűrje a szív egészségével kapcsolatos problémákat, eltéréseket."

Meine Geschichte
Jelezte a pitvarfibrillációt!

A wiwe jelezte a pitvarfibrillációt a kórházban fekvő apámnál, megmutattuk az orvosának, aki egy EKG vizsgálattal azonnal meg is erősítette. Ha nincs ez az eszköz, lehet, hogy ki sem derül.

T.Z.

Meine Geschichte
Egy hónapig teszteltem a WIWE-ot és nálam ötösre vizsgázott a rendszer!

Mondom úgy, hogy jópár applikáció fejlesztésében részt vettem és aktív felhasználója is vagyok napi szinten 1-2 tracking és mhealth alkalmazásnak. A WIWE megjelenése innovatív: kis méret, könnyű, elegáns kialakítás és felület.

Meine Geschichte
Megjelenése óta használom a WIWE-ot, apukám szúrta ki egy TV műsorban

Egy krónikus betegség miatt a szívizmom sérült, így gyakran tapasztalok mellkasi fájdalmat, palpitációt, légszomjam van és ezek időnként éjszaka jelentkeznek.

Meine Geschichte
Nagy örömmel, érdeklődéssel és izgalommal vettük használatba a WIWE készüléket!

A főpróba a november második felében zajlott Balaton Maratonon történt, ahol egyesületünk tagjai minden évben nagy létszámmal vesznek részt. A résztvevők és kísérők ellenőrzése történt meg, sorban egymás után (kb.40 fő) Egyik idősebb tagunknál  (63 éves) jelzett pirosat a készülék, a másnapi kontrollvizsgálatnál azonban már két zöld, egy narancssárga jelzés jelent meg ugyanennél a férfinál. Ő egyébként jelezte is, hogy szed valamilyen gyógyszert rendszeresen.

Meine Geschichte
A készülék legelső vásárlói között vagyunk!
Meine Geschichte
Stresszes környezetben dolgozom, többször éreztem szapora szívverést, mellkasi szorítást
Meine Geschichte
További vélemények
Meine Geschichte