Marika Oszvald
Actress, opera singer

„I love performing on stage, and I want to keep doing it for a long time to come. When I heard about WIWE, I bought 4 of it for my family!“

my story
Anna Péter
Mom

"I had ordered WIWE and within a few days it managed to "catch" symptoms of a certain problem at home. I’m just over a catheter ablation. WIWE's diagnosis was 100% confirmed!"

my story
Monika Beck
49 years young mom, Hungary's Heart Runner Ambassador

"This tiny device is like my pacemaker - always with me, lives with me"

my story
WIWE test at Schön Klinik
my story
Dr. Boros Szilvia

"A wiwe készüléket 2015-óta alkalmazom a búvárorvosi alkalmassági vizsgálatok alatt. Én, mint búvárorvos szakmailag megbízhatónak és tökéletesen alkalmasnak tartom arra, hogy egy olyan koránt sem veszélytelen rekreációs sportág esetében, mint a búvárkodás, kiszűrje a szív egészségével kapcsolatos problémákat, eltéréseket."

my story
Egy hónapig teszteltem a WIWE-ot és nálam ötösre vizsgázott a rendszer!

Mondom úgy, hogy jópár applikáció fejlesztésében részt vettem és aktív felhasználója is vagyok napi szinten 1-2 tracking és mhealth alkalmazásnak. A WIWE megjelenése innovatív: kis méret, könnyű, elegáns kialakítás és felület.

my story
Megjelenése óta használom a WIWE-ot, apukám szúrta ki egy TV műsorban

Egy krónikus betegség miatt a szívizmom sérült, így gyakran tapasztalok mellkasi fájdalmat, palpitációt, légszomjam van és ezek időnként éjszaka jelentkeznek.

my story
Nagy örömmel, érdeklődéssel és izgalommal vettük használatba a WIWE készüléket!

A főpróba a november második felében zajlott Balaton Maratonon történt, ahol egyesületünk tagjai minden évben nagy létszámmal vesznek részt. A résztvevők és kísérők ellenőrzése történt meg, sorban egymás után (kb.40 fő) Egyik idősebb tagunknál  (63 éves) jelzett pirosat a készülék, a másnapi kontrollvizsgálatnál azonban már két zöld, egy narancssárga jelzés jelent meg ugyanennél a férfinál. Ő egyébként jelezte is, hogy szed valamilyen gyógyszert rendszeresen.

my story
A készülék legelső vásárlói között vagyunk!
my story
Stresszes környezetben dolgozom, többször éreztem szapora szívverést, mellkasi szorítást
my story
További vélemények
my story