Many told me that I was lucky to have this accidental discovery happening in my life, but I don’t believe in accidents

Thank you, WIWE, on behalf of my wife and four kids for this „accidentally” developed device that has saved my life.

my story
Kardiológusok ajánlásai (angol)

PDF megnyitás

my story
Marika Oszvald
Actress, opera singer

„I love performing on stage, and I want to keep doing it for a long time to come. When I heard about WIWE, I bought 4 of it for my family!“

my story
Anna Péter
Mom

"I had ordered WIWE and within a few days it managed to "catch" symptoms of a certain problem at home. I’m just over a catheter ablation. WIWE's diagnosis was 100% confirmed!"

my story
Monika Beck
49 years young mom, Hungary's Heart Runner Ambassador

"This tiny device is like my pacemaker - always with me, lives with me"

my story
WIWE test at Schön Klinik
my story
Dr. Boros Szilvia

"A wiwe készüléket 2015-óta alkalmazom a búvárorvosi alkalmassági vizsgálatok alatt. Én, mint búvárorvos szakmailag megbízhatónak és tökéletesen alkalmasnak tartom arra, hogy egy olyan koránt sem veszélytelen rekreációs sportág esetében, mint a búvárkodás, kiszűrje a szív egészségével kapcsolatos problémákat, eltéréseket."

my story
Jelezte a pitvarfibrillációt!

A wiwe jelezte a pitvarfibrillációt a kórházban fekvő apámnál, megmutattuk az orvosának, aki egy EKG vizsgálattal azonnal meg is erősítette. Ha nincs ez az eszköz, lehet, hogy ki sem derül.

T.Z.

my story
Egy hónapig teszteltem a WIWE-ot és nálam ötösre vizsgázott a rendszer!

Mondom úgy, hogy jópár applikáció fejlesztésében részt vettem és aktív felhasználója is vagyok napi szinten 1-2 tracking és mhealth alkalmazásnak. A WIWE megjelenése innovatív: kis méret, könnyű, elegáns kialakítás és felület.

my story
Megjelenése óta használom a WIWE-ot, apukám szúrta ki egy TV műsorban

Egy krónikus betegség miatt a szívizmom sérült, így gyakran tapasztalok mellkasi fájdalmat, palpitációt, légszomjam van és ezek időnként éjszaka jelentkeznek.

my story
Nagy örömmel, érdeklődéssel és izgalommal vettük használatba a WIWE készüléket!

A főpróba a november második felében zajlott Balaton Maratonon történt, ahol egyesületünk tagjai minden évben nagy létszámmal vesznek részt. A résztvevők és kísérők ellenőrzése történt meg, sorban egymás után (kb.40 fő) Egyik idősebb tagunknál  (63 éves) jelzett pirosat a készülék, a másnapi kontrollvizsgálatnál azonban már két zöld, egy narancssárga jelzés jelent meg ugyanennél a férfinál. Ő egyébként jelezte is, hogy szed valamilyen gyógyszert rendszeresen.

my story
A készülék legelső vásárlói között vagyunk!
my story
Stresszes környezetben dolgozom, többször éreztem szapora szívverést, mellkasi szorítást
my story
További vélemények
my story