A TÖRTÉNTEK ALAPJÁN SOKAN MONDTÁK, HOGY MICSODA VÉLETLENNEK KÖSZÖNHETEM AZ ÉLETEM, DE SZERINTEM VÉLETLENEK NINCSENEK!

Mindenesetre a terheléses vizsgálat annyira jól sikerült, hogy azonnal vittek a műtőbe szívkoszorúér festésre, ahol kiderült, hogy súlyos nagyér betegségem van, így nem lehetséges a katéteres beavatkozás

Mi historia
Kardiológusok ajánlásai (angol)

PDF megnyitás

Mi historia
Marika Oszvald
Actriz, cantante de Opereta

“¡Me encanta el escenario, quiero seguir actuando por mucho tiempo! Cuando me enteré de WIWE, ¡compré cuatro para mi familia!"

Mi historia
Anna Péter
Madre

"Había ordenado WIWE y en pocos días logró" captar "los síntomas de cierto problema en el hogar. Acabo de superar una ablación con catéter. ¡El diagnóstico de WIWE se confirmó al 100%!"

Mi historia
Monika Beck
Madre de 49 años, deportista aficionada, Embajadora de Hungría de la Carrera Popular del Corazón

“Para mí, este pequeño dispositivo es casi como mi marcapasos; está conmigo, vive conmigo.”

Mi historia
WIWE test at Schön Klinik
Mi historia
Dr. Boros Szilvia

"A wiwe készüléket 2015-óta alkalmazom a búvárorvosi alkalmassági vizsgálatok alatt. Én, mint búvárorvos szakmailag megbízhatónak és tökéletesen alkalmasnak tartom arra, hogy egy olyan koránt sem veszélytelen rekreációs sportág esetében, mint a búvárkodás, kiszűrje a szív egészségével kapcsolatos problémákat, eltéréseket."

Mi historia
Jelezte a pitvarfibrillációt!

A wiwe jelezte a pitvarfibrillációt a kórházban fekvő apámnál, megmutattuk az orvosának, aki egy EKG vizsgálattal azonnal meg is erősítette. Ha nincs ez az eszköz, lehet, hogy ki sem derül.

T.Z.

Mi historia
Egy hónapig teszteltem a WIWE-ot és nálam ötösre vizsgázott a rendszer!

Mondom úgy, hogy jópár applikáció fejlesztésében részt vettem és aktív felhasználója is vagyok napi szinten 1-2 tracking és mhealth alkalmazásnak. A WIWE megjelenése innovatív: kis méret, könnyű, elegáns kialakítás és felület.

Mi historia
Megjelenése óta használom a WIWE-ot, apukám szúrta ki egy TV műsorban

Egy krónikus betegség miatt a szívizmom sérült, így gyakran tapasztalok mellkasi fájdalmat, palpitációt, légszomjam van és ezek időnként éjszaka jelentkeznek.

Mi historia
Nagy örömmel, érdeklődéssel és izgalommal vettük használatba a WIWE készüléket!

A főpróba a november második felében zajlott Balaton Maratonon történt, ahol egyesületünk tagjai minden évben nagy létszámmal vesznek részt. A résztvevők és kísérők ellenőrzése történt meg, sorban egymás után (kb.40 fő) Egyik idősebb tagunknál  (63 éves) jelzett pirosat a készülék, a másnapi kontrollvizsgálatnál azonban már két zöld, egy narancssárga jelzés jelent meg ugyanennél a férfinál. Ő egyébként jelezte is, hogy szed valamilyen gyógyszert rendszeresen.

Mi historia
A készülék legelső vásárlói között vagyunk!
Mi historia
Stresszes környezetben dolgozom, többször éreztem szapora szívverést, mellkasi szorítást
Mi historia
További vélemények
Mi historia