Nyerj WIWE-ot vagy orvosi tanácsadást! Oszd meg velünk történeted!

 

Nyerj WIWE-ot vagy orvosi tanácsadást!

Oszd meg velünk történeted!

 

Kedves Felhasználónk!

Szeretnénk megjutalmazni, amiért készülékünket használod egészséged megóvása érdekében, ezért nyereményjátékot hirdetünk! Öt szerencsés felhasználónk tárgyi nyereménnyel vagy negyedéves orvosi tanácsadással gazdagodhat!

Orvosi visszajelzések és egyre több klinikai vizsgálat igazolja, hogy a koronavírus-fertőzés gyakran okoz kardiológiai szövődményeket. Az egyik legsúlyosabb ezek közül a szívkárosodás.

Felhasználói visszajelzések alapján a WIWE nagy segítséget jelent a szívproblémák feltárásában, követésében. A készülék rendszeres használata a koronavírusos betegek, valamint a fertőzésen már átesettek számára is ajánlott. Ezért döntöttünk úgy, hogy a jelenlegi helyzetben olyan nyereménnyel kedveskedünk, amely az egészségmegőrzést szolgálja.  

Nyereményjátékunk részletei:

A díjakért való nevezéshez kérjük küldd el személyes történeted az info@mywiwe.com e-mail címre. Olyan történetet várunk, amely bemutatja, hogyan segítette az egészséged megőrzését a WIWE a koronavírus időszakában. Mértél-e COVID fertőzés alatt, tapasztaltál eltérést megszokott eredményedtől, miben nyújtott segítséget a WIWE?

Kérjük, hogy az emailben add meg, hogy történeted névvel vagy név nélkül tehető-e közzé. Hogy miért kérjük ezt? Mert szeretnénk a példádat másokkal is megosztani, ezáltal pedig arra buzdítani, hogy mások is fektessenek nagyobb hangsúlyt szívük egészségének megőrzésére, mert a  COVID-on átesett betegek rendszeres kardiológiai szűrővizsgálata életmentő lehet!

Az „Én és a WIWE” történet beküldési határideje: 2021. április 30.

 

Díjak:    1 db fehér WIWE mobil EKG készülék

1 db fekete WIWE mobil EKG készülék

1 db fehér WIWE bőrtok

1 db fekete WIWE bőrtok

1 db Teladoc negyedéves virtuális orvosi tanácsadás

 

Az adatvédelmi garanciánkat és a nyereményjáték tájékoztatóját itt olvashatja.

Sok sikert kívánunk a játékhoz!

Üdvözlettel,
A WIWE csapata