Új szolgáltatással bővül a WIWE!

Új szolgáltatással bővül a WIWE

 

A koronavírus járvány okán jelentősen felértékelődött a telefonos, illetve online orvosi konzultációk jelentősége. Ebben szeretne most segítséget nyújtani a WIWE csapata is a mini EKG felhasználóinak, a Teladoc, virtuális egészségügyi szolgáltatóval karöltve.
 

A WIWE felhasználóknak ezentúl lehetőségük nyílik negyedéves Teladoc előfizetés vásárlására, melynek keretében virtuális vagy telefonos orvosi tanácsadást igényelhetnek a nap 24 órájában a hét bármely napján. Az előfizetők online kérhetik a WIWE által készített szívdiagnosztikai leleteik kiértékelését, de bármely más egészségügyi kérdésben is fordulhatnak a Teladoc csapatához. Emellett a regisztrálók beléphetnek a Teladoc Egészség Portálra, ahol igénybe vehetik az orvosi asszisztencia szolgáltatásokat, és egyéb, egészségmegőrzéssel kapcsolatos tartalmakat is.

 

A magyar tulajdonú Sanatmetal Kft. által kifejlesztett WIWE EKG a szívműködés ellenőrzésére szolgáló jelenleg legelőrehaladottabb technológia a piacon: a készülék 98,69%-os pontossággal megbízhatóan kimutatja a ritmuszavarokat, kamrai zavarokat, tachycardiát (szapora szívverés), bradycardiát (alacsony szívverés), értékeli a stroke és a szívmegállás kockázatát, valamint mérhető vele a véroxigén szint és a fittségi index is.

A Teladoc a világ vezető virtuális egészségügyi szolgáltatója, hazánkban 150 fős csapattal a hét minden napján, a nap 24 órájában állnak online vagy telefonon a konzultálni vágyók rendelkezésére.

Az orvosi tanácsadás előfizetés díja negyedévre 15990 Ft. A szolgáltatás bevezetéseként az új WIWE készüléket vásárlók ajándékba kapják az első három hónapra szóló Teladoc előfizetést március 23-ig. 

 

MyWiwe Diagnosztika / Sanatmetal Kft.

https://www.mywiwe.com/

https://teladoc.hu/